3/24/08

"Μερίνο: Ο... Μέσι της Ελλάδας"


Υποδοχή "Μεσσία" επεφύλαξαν τα μέσα ενημέρωσης του Περού στο Ρομπέρτο Μερίνο, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του έπειτα από αρκετά χρόνια για να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό ματς!

Ο μέσος του Ατρόμητου, ο οποίος σαν ποδοσφαιρικός νομάδας είχε επιδοθεί σε ένα ακαταπόνητο ταξίδι ετών στην Ευρώπη (από το 2002 όταν βρέθηκε στη Μαγιόρκα) , ένιωσε έκπληκτος όταν είδε διψήφιο αριθμό δημοσιογράφων να τον περιμένουν για να του αρπάξουν μια δήλωση σαν λάφυρο.

"Είμαι σοκαρισμένος. Δεν περίμενα τόσους πολλούς ανθρώπους του Τύπου να με περιμένουν. Είμαι ευτυχισμένος. Όπως και κάθε παίκτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό ονειρεύεται να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα. Αυτό το όνειρο μου εκπληρώνεται και θέλω να ευχαριστήσω τον "Χέμο", (το παρατσούκλι του προπονητή του Χοσέ Ντελ Σολάρ)!

Ένας Περουβιανός δημοσιογράφος αναπαρήγαγε μια δήλωση του Γκιγιέρμο Όγιος, που παραλλήριζε τον Μερίνο με τον Μέσι. "Ναι έχει κάνει αρκετές συγκρίσεις. Είναι σαν πνευματικός μου πατέρας. Τον αγαπώ και τον σέβομαι. Ίσως προέβη σε αυτή τη σύγκριση επειδή είμαστε και οι δύο αριστεροπόδαροι και έχουμε καλή τεχνική".

Ο Μερίνο, ο οποίος έπειτα από τις δηλώσεις του έφαγε ένα από τα αγαπημένα του παραδοσιακά πιάτα(πάπια με ρύζι) μαζί με την οικογένεια του επέδειξε την υπερβολική του αγάπη προς την εθνική ομάδα.

"Μόλις αναρρώνω από έναν τραυματισμό αλλά για την εθνική ομάδα θα ερχόμουν ακόμη και σε αναπηρικό καρότσι", είπε σε μια κρίση μεγαλοπατριωτισμού ο αρτίστας του Ατρόμητου.

No comments: