2/19/08

Οι 8 στους 20 κορυφαίους είναι Λατίνοι!


Ένας Μεξικάνος, ένας Έλληνας, ένας Αργεντίνος, ένας Ισπανός και πέντε Βραζιλιάνοι συνθέτουν τα 20 ανερχόμενα ταλέντα σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα.

Στην 17η θέση είναι ο Κωνσταντίνος Μπουζάνης γεννημένος στην Αυστραλία και σήμερα είναι γκολκίπερ της Λίβερπουλ. Ο 17χρονος τερματοφύλακας χαρα;κτηρίστικε από τον Βάσκο προπονητή της Λίβερπουλ Ράφα Μπενίτεζ σαν ο καλύτερος γκολκίπερ της ηλικίας του στον κόσμο!

Ο Μεξικάνος Τζιοβάνι Ντος Σάντος βρίσκεται στην 6η θέση. Στο Μεξικό έχει χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο ταλέντο και τον χαρακτήρισαν παίκτη που παρά τα 18 του χρόνια είναι καλύτερος ακόμα και από τον σούπερ παίκτη Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς!

Πάντως θα χρειαστεί συμμετοχές στην Μπαρτσελόνα, κάτι που δεν γίνεται παρά τις φωνές των Καταλανών οπαδών που θέλουν να βλέπουν τον Σάντος και όχι τον Ανρί ή τον Ετό!

Σε θέμα ταλέντων δεν θα μπορούσε να λείψει η Αργεντινή και στην 13η θέση (σίγουρα αδικείτε) ο Σέρχιο Αγουέιρο που είναι βασικότατος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τα δημοσιεύματα τον φέρνουν 13ο!

Στην 3η θέση είναι ο Καταλανός Μπόγιαν Κρκιτς που αγωνίζεται και αυτ΄ςο στην Μπαρτσελόνα και όπως καταλαβένετε το "δίδυμμο" με τον Ντος Σάντος είναι εξαιρετικό!

Οι Βραζιλιάνοι είναι πέντε στους κορυφαίους 20. Πιο συγκεκριμένα στην 19η θέση είναι ο 19χρονος Γκιγιέρμε της Κρουζέιρο, στην 17η ο Φάμπιο της Φλουμινένσε (αυτόν μην τον ξεχάσετε!), στην 8η ο Μπρένο που έχει ήδη ανακαλυφθεί από την Μπάγερν Μονάχου, στην 2η ο Αλεχάντρε Πάτο της Μίλαν που πλεόν είναι βασικός και αναντικατάστατος και στην πρώτη θέση ο 19χρονος Άντερσον της Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα αίσθηση προκαλεί ότι στην 20αδα υπάρχοιυν δύο Γκανέζοι ποδοσφαιριστές (!). Πρόκειται για τον Σαντίκ Άνταμς της Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι 20ος και τον Ράνσφορντ Οσέι της Κέσμπεν που είναι 16ος.

No comments: