2/5/08

ΗΠΑ - Μεξικό αύριο στο Χιούστον!


Όλοι είναι έτοιμοι στο στρατόπεδο του Μεξικού για τον "φιλικό" αγώνα της ομάδας κόντρα στις ΗΠΑ αύριο Τετάρτη στο Χιούστον.


Ο αγώνας μόνο φιλικός δεν είναι, αφού αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο είναι τεράστια. Οι Αμερικάνοι κέρδισαν το Μεξικό τον περασμένο Ιούλιο 2-1 στην Νέα Υόρκη στον τελικό του Copa Del Rey (με την απίστευτη διαιτησία του διαιτητή από την Νικαράγουα). Η νίκη των Αμερικάνων ήταν αυτοσκοπός της Εθνικής ομάδας για ...40 χρόνια (!!!). Στην ποδοσφαιρική κόντρα των δύο ομάδων οι Αμερικάνοι θέλουν να αποδείξουν πως είναι καλύτερη ομάδα, αλλά σε σύνολο σχεδόν 70 αγώνων μετράνε ...δύο νίκες (ενώ η τελευταία ήταν τραγελαφική λόγω του διαιτητή από τη Νικαράγουα).


Οι Μεξικάνοι που ζουν στισ ΗΠΑ είναι προετοιμασένοι για τον αγώνα. Στον τελικό του Copa Del Rey σε σύνολο 45000 κόσμου, οι 33000 ήταν Μεξικάνοι, ενώ στον αγώνα του Χιούστον αναμένονται να κατακλύσουν το 85% του γηπέδου!


Τους Μεξικάνους χωράει μόνο το Estadio Aztecas που έχει χωριτικότητα 115.000 ανθρώπων...


Από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ούγκο Σάντσεζ την πρόσκληση για την ομάδα δέχθηκε ο Βραζιλιανομεξικανός Αντόνιο Ναέλσον "Σίνια" της Σάο Πάουλο, ενώ και πάλι επέστρεψε στην Εθνική ο Αντόνιο Ντε Νίγρις που αγωνίζεται στην Τουρκία με την Άνκαρασπορ.


Να ευχυθούμε ο καλύτερος να κερδίσει (ξέρουμε όλοι ποιος είναι και μάλιστα μακράν...)

1 comment:

Anonymous said...

viva mexico!!!!!!!! creo que vamos a ganar 2 a 1.