5/1/08

Μοντέλο εκατομμυρίων


Το διάσημο μανεκέν από τη Βραζιλία, Ζιζέλ Μπούντχεν εξακολουθεί να βρίσκεται πρώτη στον κατάλογο των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, με αποδοχές που εκτιμάται ότι το 2007 έφτασαν τα 35 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του αμερικανικού περιοδικού Forbes.

Η 27χρονη καλλονή, το συμβόλαιο της οποίας ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων με την αμερικανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών εσωρούχων έληξε στα τέλη του 2007, εξακολουθεί να έχει συμβόλαια με άλλες 20 εταιρείες, στην πλειοψηφία τους καλλυντικών, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Forbes.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται μια γερμανίδα καλλονή, η Χάιντι Κλουμ 34 χρόνων, και μητέρα τριών παιδιών με 14 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, κυρίως χάρη σε τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει και έχει και τη παραγωγή της.

Η βρετανίδα επίσης 34χρονη Κέιτ Μος φιγουράρει στην τρίτη θέση με 7,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως λίγο περισσότερα από την τέταρτη στη σειρά την 26χρονη Βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα που κερδίζει 7 εκατομμύρια και την Ολλανδέζα Ντούτζεν Κρόες με 6 εκατομμύρια δολάρια, κατά το Forbes.

No comments: