5/5/08

"Κάηκε" η Μαδρίτη για το πρωτάθλημα


Η μεγάλη "βασίλισσα" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έκατσε για 31η φορά στον ισπανικό της θρόνο και οι χιλιάδες πιστοί οπαδοί της τον γιόρτασαν και με το παραπάνω στην Μαδρίτη.

Οι φίλοι των "μερένγκες" επεφύλαξαν υποδοχή ηρώων στον Μπερντ Σούστερ και τους ποδοσφαιστές του που με την νίκη στην έδρας της Οσασούνα εξασφάλισαν και μαθηματικά το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία Κυβέλης στην Μαδρίτη χιλιάδες οπαδοί με σημαίες, κασκόλ και άφθονα βεγγαλικά έκαναν την νύχτα μέρα και έστησαν τρικούβερτο γλέντι για την κατάκτηση του τίτλου.

Όταν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των πρωταθλητών έφθασε στην Μαδρίτη, οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν με ξεχωριστή στιγμή όταν ο μεγάλος αρχηγός της Ρεάλ, Ραούλ, πήγε στο άγαλμα της προστάτιδας θεάς της πρωτεύουσας, Κυβέλης και το φίλησε τοποθετώντας σημαία και κασκόλ της ομάδας.

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά μαζί με τους οπαδούς, με τον Σέρχιο Ράμος να φορά μια μπλούζα αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Αντόνιο Πουέρτα, τους Ιγκουαΐν και Γκάγκο να έχουν μια σημαία της Αργεντινής, και τους Μαρσέλο, Πέπε και Ρομπίνιο να είναι στα χρώματα της Βραζιλίας. Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους οπαδούς της Ρεάλ να αποχωρούν το ξημέρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική οι "μαδριλένοι" υποδέχονται στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" την μισητή αντίπαλο Μπαρτσελόνα και ο αγώνας αναμένεται να είναι γιορτή για τους γηπεδούχους που με νίκη θα κορυφωθεί...

No comments: